Ειδικευόμαστε σε

Επισκευή Η/Υ

Ο σταθερός υπολογιστής είναι η καλύτερη επιλογή για την εργασία. Ωστόσο η σκόνη, η κακή χρήση, ένας ιός ή ένας φουσκωμένος πυκνωτής μπορεί να μειώσουν σημαντικά την απόδοση του μηχανήματος ή ακόμα και να προκαλέσουν μεγαλήτερη ζημιά στον υπολογιστή.

Επισκευή Laptop

Το laptop είναι η ιδανική λύση για όσους μετακινούνται συχνά. Λόγω της μεταφοράς αλλα και του μεγέθους είναι πιο ευάλωτα για τυχόν βλάβες όπως σπασμένη οθόνη, βραχυκήκλωμα από νερό, σπασμένη βάση και υπερθέρμανση. Μια φορά τον χρόνο θα πρέπει να γίνεται εσωτερικός καθαρισμός του μηχανήματος.

Επισκευή κινητών

Τα κινητά ανήκουν σε μια ιδαίτερη κατηγορία.Οι βλάβες που μπορεί να εμφανίσουν είναι είτε σπασμένη οθόνη, είτε χαλασμένη μπαταρία ακόμα και βραχυκήκλωμα από νερό. Είναι ευαίσθητα σαν μηχανήματα οπότε θέλουν ιδιαίτερη προοσοχή.

Επισκευή πλακετών

Επισκευή σε όλες τις μάρκες των υπολογιστών

Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος

Εγγύηση επισκευής και ανταλλακτικών

Επιτυχία επισκευής 99%
Ικανοποιημένοι πελάτες 100%
Ποιότητα ανταλλακτικών 100%

Τεχνικοί με 30 χρόνια εμπειρία

Αμεση εξυπηρέτηση και έλεγχος του μηχανήματος

Γνήσια ανταλλακτικά με εφ όρου ζωής εγγύηση

Επισκευή επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας!

Άμεση επαφή με τον τεχνικό

Service σε μηχανήματα μεγάλων εταιρειών

Γνωρίζουμε ότι οι σταθεροί υπολογιστές αποτελούν σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι πλέον τις καθημερινότητας σας γιαυτό φροντίζουμε για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Με τα 30 χρονιά εμπειρίας, είμαστε σε θέση να δώσουμε την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στο desktop σας. Στην PCbest.gr επισκευάζουμε τον σταθερό υπολογιστή σας με συνέπεια και αξιοπιστία (πάντα με γνησιά ανταλλακτικά), έτσι ώστε να σας παραδώσουμε άμεσα τον υπολογιστή σας χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις!!

Αλλαγή δίσκου

Αλλαγή Ram

Εγκατάσταση λειτουργικού

Αναβάθμιση

Ανάκτηση δεδομένων

Καθαρισμός

Παραμετροποίηση υπολογιστή

Επισκευή κάρτας γραφικών

Στην PCbest.gr γνωρίζουμε πως το laptop σας είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς σας ή τις καθημερινότητα σας. Αναλαμβάνουμε το service laptop σας άμεσα((πάντα με γνησιά ανταλλακτικά), έτσι ώστε να έχετε στα χέρια σας ένα laptop όπως ακριβώς το αγοράσατε! Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που διατρέχουν ένα laptop είναι τα χτυπήματα, οι πτώσεις, η επαφή με υγρά, πολύ περισσότερο από ένα σταθερό υπολογιστή!!

Αλλαγή δίσκου

Αλλαγή Ram

Αλλαγή Οθόνης

Ανάκτηση δεδομένων

Εγκατάσταση λειτουργικού

Αλλαγή πληκτρολογίου

Εσωτερικός καθαρισμός συσκευής

Αλλαγή ανεμηστήρα

Αφαίρεση ιών

Είστε κάτοχος οθόνης υπολογιστή, monitor η οποία παρουσιάζει πρόβλημα; Η εξειδικευμένη ομάδα της PCbest.gr είναι εδώ για να σου βρεί την λύση! Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, ακόμη κι αν πιστεύεις ή σου είπαν ότι δεν φτιάχνεται, φέρτο σε εμάς! Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες επισκευές μας, μας δίνουν τη ικανότητα να βρίσκουμε τη καλύτερη, οικονομικότερη και ποιοτικότερη λύση για εσένα!

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε βλάβη και αν παρουσιαστεί στο κινητό σας τηλέφωνο, άμεσα υπεύθυνα και με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Διαθέτουμε πιστοποιήσεις από ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς που πιστοποιούν την γνησιότητα των ανταλλακτικών μας!

Στην PCbest.gr εξειδικευόμαστε στην επισκευή ηλεκτρονικών πλακετών εδώ και 30 χρόνια!! Εγγυόμαστε την άμεση, αξιόπιστη και οικονομική επισκευή κάθε πλακέτας. Ανακατασκευάζουμε την παλιά σας ηλεκτρονική σας συσκευή με πλακέτες νέας τεχνολογίας (Programmable Logic Controller) & MCU (Micro Controller Unit)!

Μετάβαση στο περιεχόμενο